CENE NAVEDENE U EVRIMA PLAĆAJU SE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. U NAVEDENE CENE NIJE URAČUNAT PDV 20%.

Cenovnik reklamiranja u časopisu

Navedene cene su za jedno izdanje časopisa

KORICE ČASOPISA (Isključivo cela strana)

 • NASLOVNA STRANA (K1) - 250 evra (po jednom izdanju)
 • PRVA STRANA (K2) - 150 evra
 • PRETPOSLEDNJA (K3) - 130 evra
 • POSLEDNJA STRANA (K4) - 180 evra

UNUTRAŠNJE STRANE

 • CELA STRANA - 100 evra
 • POLA STRANE - 60 evra

POSEBNA PONUDA

 • DUPLERICA - 180 evra
 • NASLOVNA + PRVE DVE STRANE - 400 evra
 • SPONZOR RUBRIKE - DVE STRANE ( šest izdanja) - 900 evra

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE

• Pretplata na DVA izdanja časopisa - 20% POPUST
• Pretplata  na ČETIRI izdanja - PETO GRATIS (reklama je u istoj veličini i na istoj poziciji kao što je u okviru pretplate)
• Godišnja pretplata (12 izdanja) - 30% POPUSTA +  GRATIS kompletna  prezentacija  na web portalu godinu dana.

SVI KLIJENTI  koji se reklamiraju u časopisu dobijaju do izlaska sledećeg broja BESPLATNU reklamu na portalu u vidu reklame koja je kao priprema u novinama kao i po jednu GRATIS objavu reklame na našoj  facebook i instagram stranici.

SVI KLIJENTI  koji se reklamiraju u časopisu dobijaju BESPLATNU REKLAMU u okviru naše ANDROID APLIKACIJE koja takođe sadrži portal i u elektronsko izdanje časopisa.

Priprema za štampu je uračunata u cenu. Klijent može dobiti jednu pripremu za štampu besplatno na osnovu smernica koje dostavi u pisanoj formi na e-mail. Ukoliko klijent želi više priprema i da izabere jednu, priprema se naplaćuje 10 evra započeti sat rada.

Cenovnik reklamiranja na portalu

Navedene cene su na mesečnom nivou

 • osnovna veličina 35 evra
 • dupli baner 60 evra
 • tripl baner 90 evra

PrIjatelj projekta

 • CENA I USLOVI NA UPIT

U cilju održanja časopisa na tržištu kao i poboljšanja samog kvaliteta časopisa sa povećanjem tiraža i broja nekomercijalnih strana (što ga čini privlačnijim za čitaoce i efikasnijim za reklamiranje privrednika), pokrenuli smo novi vid saradnje nazvan PRIJATELJI PROJEKTA za sve zainteresovane koji žele da nas podrže. Saradnja se pravi na godišnjem nivou i ogleda se u finansiskoj, tehničkoj ili marketinškoj podršci u cilju razvoja projekta “Pronađite na Čukarici”, a za koju za uzvrat (shodno podršci koja je uložena u naš projekat) mi obezbeđujemo poseban marketinški paket u svrhu unapređenja, proširenja i poboljšanja poslovanja našeg PRIJATELJA PROJEKTA.

Opšta pravila

 1. Plaćanje se vrši avansno 100% u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.
 2. Ukoliko klijent zahteva da ne želi  reklamu nakon uplate avansa, na njegovoj zahtev reklama  neće biti objavljena. U tom slučaju novac se ne vraća.
 3. Priprema za štampu je uračunata u cenu. Klijent može dobiti jednu pripremu za štampu besplatno na osnovu smernica koje je prethodno dostavio u pisanoj formi na e-mail. Ukoliko klijent želi više priprema pa da izabere jednu, priprema se naplaćuje po aktuelnom cenovniku-10evra + PDV započeti sat rada.
 4. Klijent sam snosi odgovornost za sadržaj reklamne poruke.
 5. Pravo na reklamu imaju isključivo pravna lica registrovana u APR.
 6. Prednost na reklamiranje imaju pravna lica koja posluju na teritoriji opštine Čukarica, ali ukoliko je neko poslom ili uslugom  povezan sa teritorijom Čukarice ili smatra da za njega trebaju da čuju na Čukarici,  može zahtevati reklamiranje u okviru "Pronađite na Čukarici".
 7. Klijent je u obavezi da dostavi materijal potreban za izradu reklame (tekstovi, slike, kontakt podaci idr.) u elektronskoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u roku od 7 dana od dana uplate avansa , dok se Pronađite na Čukarici doo Beograd obavezuje da izradi prezentaciju u roku od 7 dana od uplate da izradi reklamu.
 8. Lokacija banera u kategorijama na portalu  je podešena tako da se pomera svaki put kada se učita stranica (tako da će klijent jedanput biti prvi, pa drugi, treći.... poslednji) iz razloga da bi svi imali ravnopravnu poziciju na stranici, a ne po sistemu da neko stalno bude na vrhu stranice a neko na dnu stranice.
 9. Kategoriju prezentacije klijent bira sam i može odabrati jednu ili više kategorija koja je srodna njegovoj delatnosti.
 10. U kategoriji "prijatelji sajta" su preduzeća i ustanove koja su na neki od nama poznatih načina doprinela razvoju samog projekta i mogu biti i Van teritorije opštine Čukarica