SVE CENE NAVEDENE U EVRIMA PLAĆAJU SE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU NBS NA DAN UPLATE. PLAĆANJE SE VRŠI AVANSNO 100%.

Cenovnik reklamiranja u časopisu

KORICE ČASOPISA

 • NASLOVNA + PRVE DVE STRANE (Predstavljamo Vam na Čukarici) - 400 evra + PDV
 • KORICE pretposlednja strana (Isključivo cela strana) - 130 evra + PDV
 • KORICE  poslednja strana (Isključivo cela strana) - 180 evra + PDV

UNUTRAŠNJE STRANE

 • DUPLERICA (Sredina časopisa) - 180 evra + PDV
 • CELA STRANA - 100 evra + PDV
 • POLA STRANE - 60 evra + PDV
 • ČETVRTINA STRANE - 35 evra + PDV

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE
• Pretplata na DVA izdanja časopisa - 20% POPUST
• Pretplata  na ČETIRI izdanja - PETO GRATIS (reklama je u istoj veličini i na istoj poziciji kao što je u okviru pretplate)
• Godišnja pretplata (12 izdanja) - 30% POPUSTA +  GRATIS kompletna  prezentacija  na web portalu godinu dana.

SVI KLIJENTI  koji idu CELU STRANU u časopisu, dobijaju do izlaska sledećeg broja BESPLATNU reklamu na portalu u vidu reklame koja je kao priprema u novinama. Svi klijenti bez obzira na veličinu reklame dobijaju GRATIS jednu objavu reklame na našoj  facebook i instagram straniciu .
Priprema za štampu je uračunata u cenu. Klijent može dobiti jednu pripremu za štampu besplatno na osnovu smernica koje dostavi u pisanoj formi na e-mail. Ukoliko klijent želi više priprema i da izabere jednu, priprema se naplaćuje 10 evra + PDV započeti sat rada.

Cenovnik reklamiranja na portalu

 1. Prezentacija  firme u željenoj  kategoriji godinu dana = 100 evra + PDV.
 2. Prezentacija u više kategorija - svaka naredna kategorija je 50 evra + PDV godišnje.
 3. Baner na naslovnoj strani mesec dana:
 • osnovna veličina 35 evra + PDV,
 • dupli baner 60 evra + PDV,
 • tripl baner 90 evra + PDV.

Ukoliko uplatite dve godine unapred, treća godina je GRATIS. Izmena podataka je neograničena

Opis prezentacije na portalu

Prezentacija na sajtu obuhvata baner u određenoj kategoriji koju klijent sam izabere. Kada se klikne na taj baner ili naziv firme, ide se na samu prezentaciju firme koja sadrži:

 1. Opis firme i delatnosti
 2. Galeriju do 12 slika
 3. Kontakte - sa linkom na navedeni e-mail
 4. Direktan link do postojećeg sajta klijenta
 5. Mapu lokacije klijenta

Cenovnik reklamiranja u TV Magazinu

 1. Prilog na lokaciji preduzeća sa voditeljom u trajanju do 5 minuta – 120 eura + PDV
 2. Gostovanje u rubrici "Predstavljamo Vam na Čukarici" u vidu intervjua sa voditeljom i sa prilogom o firmi u trajanju do 15 minuta – 250 eura + PDV
 3. Generalno sponzorstvo emisije – objavljivanje voditelja dva puta u toku emisije+ logo u gornjem uglu ekrana naspram loga emisije za vreme trajanja cele emisije + reklama u dva reklamna bloka – 360 eura + PDV (u cenu nije uračunata izrada reklame)
 4. Reklama u marketing bloku - 100 eura + PDV (sa vašom uradjenom reklamom u trajanju do 30s)
 5. Izrada reklame od 200 eura  + PDV (u zavisnosti da li se koristi već snimljeni materijal za emisiju ili se namesnski snima reklama)

Napomena: Za klijente koji se reklamiraju u magazinu ili na portalu 50% popusta

Cenovnik  reklamiranja u okviru android aplikacije

 1. Baner na dnu ekrana – 90 eura mesečno + PDV
 2. Baner na dnu ekrana – 900 eura goidišnje + PDV

Opšta pravila

 1. Plaćanje se vrši avansno 100% u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.
 2. Priprema za štampu je uračunata u cenu. Klijent može dobiti jednu pripremu za štampu besplatno na osnovu smernica koje je prethodno dostavio u pisanoj formi na e-mail. Ukoliko klijent želi više priprema pa da izabere jednu, priprema se naplaćuje po aktuelnom cenovniku-10evra + PDV započeti sat rada.
 3. Klijent sam snosi odgovornost za sadržaj reklamne poruke.
 4. Pravo na reklamu imaju isključivo pravna lica registrovana u APR.
 5. Prednost na reklamiranje imaju pravna lica koja posluju na teritoriji opštine Čukarica, ali ukoliko je neko poslom ili uslugom  povezan sa teritorijom Čukarice ili smatra da za njega trebaju da čuju na Čukarici,  može zahtevati reklamiranje u okviru "Pronađite na Čukarici".
 6. Klijent je u obavezi da dostavi materijal potreban za izradu reklame (tekstovi, slike, kontakt podaci idr.) u elektronskoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u roku od 7 dana od dana uplate avansa , dok se Pronađite na Čukarici doo Beograd obavezuje da izradi prezentaciju u roku od 7 dana od uplate da izradi reklamu.
 7. Lokacija banera u kategorijama na portalu  je podešena tako da se pomera svaki put kada se učita stranica (tako da će klijent jedanput biti prvi, pa drugi, treći.... poslednji) iz razloga da bi svi imali ravnopravnu poziciju na stranici, a ne po sistemu da neko stalno bude na vrhu stranice a neko na dnu stranice.
 8. Kategoriju prezentacije klijent bira sam i može odabrati jednu ili više kategorija (po aktuelnom cenovniku) koja je srodna njegovoj delatnosti.
 9. Ukoliko klijent zahteva da ne želi  reklamu nakon uplate avansa, na njegovoj zahtev reklama  neće biti objavljena. U tom slučaju novac se ne vraća.
 10. Ugovor o izradi prezentacije na portalu se pravi na rok od minimum godinu dana.
 11. U toku trajanja saradnje navedenom u ugovoru klijent ima pravo na neograničen broj izmena podataka na prezentaciji. Klijent je u obavezi da dostavi materijal potreban za izmenu putem e-maila.
 12. U kategoriji "prijatelji sajta" su preduzeća i ustanove koja su na neki od nama poznatih načina doprinela razvoju samog projekta i mogu biti i Van teritorije opštine Čukarica