BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Cena prezentacije na www.NaCukarici.rs

 1. Izrada prezentacije i godinu dana objavljivanja  u određenoj kategoriji = 100 eura. Ukoliko želite prezentaciju u više kategorija - svaka naredna kategorije je 50 eura gidišnje.
 2. Izrada banera na naslovnoj strani i godinu dana objavljivanja =35 eura ( ukoliko želite veći bener na naslovnoj strani - maksimalna veličina je  3 x osnovni baner, cena se računa na sledeći način: osnovna cena jednog banera + 100% osnovne cene po svakom baneru npr. želite baner velicine dva osnovna banera cena je 35 + 35 = 70 eura,  želite baner veličine tri osnovna banera, cena je 3x35= 105 eura).
 3. Prezentacija + baner na naslovnoj  i godinu dana objavljivanja = 120 eura
 4. Ukoliko uplatite dve godine unapred, treća godina je gratis
 5. Izmena podataka je neograničena

Napomena:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS.
 • Mi nismo marketinška agencija i ne prodajemo reklame ni reklamni prostor. U navedene cene su  uračunati troškovi izrada prezentcije, održavanja prezentacije i tehnička podrška.

Opis prezentacije na  www.NaCukarici.rs

Prezentacija na sajtu obuhvata baner u određenoj kategoriji koju klijent sam izabere. Kada se klikne na taj baner ili naziv firme, ide se na samu prezentaciju firme koja sadrži:

 1. Opis firme i delatnosti
 2. Galeriju do 12 slika
 3. Kontakte - sa linkom na navedeni e-mail
 4. Direktan link do postojećeg sajta klijenta
 5. Mapu lokacije klijenta
 6. Broj poseta stranici koja je integrisana direkno putem interneta i ne može se "nameštati"

Opšta pravila

 1. Pravo na internet prezentaciju  na ovom sajtu imaju isključivo pravna lica registrovana u APR.
 2. Pošto je konstrukcija sajta u vidu vodiča na Čukarici, prednost na prezentaciju u kategorijama i na baner na naslovnoj strani imaju pravna lica koja posluju na teritoriji opštine Čukarica, ali ukoliko je neko poslom ili uslugom  povezan sa teritorijom Čukarice ili smatra da za njega trebaju da čuju na Čukarici,  može zahtevati izradu i prezentaciju na sajtu iako nije sa teritorije Čukarice.
 3. Svi klijenti koji žele izradu prezentacije i prezentaciju na sajtu www.NaCukarici.rs moraju potpisati ugovor.
 4. Nakon potpisivanja ugovora i uplate nadoknade navedene u ugovoru, klijent je u obavezi da dostavi materijal potreban za izradu prezentacije (tekstovi, slike, kontakt podaci idr.), dok se veb portal www.NaCukarici.rs obavezuje da izradi prezentaciju u roku od dva radna dana od dostave navedenog materijala.
 5. Lokacija banera i na naslovnoj strani i u kategoriji  je podešena tako da se pomera svaki put kada se učita stranica (tako da će te jedanput biti prvi, drugi, treći.... poslednji) iz razloga da bi svi imali ravnopravnu poziciju na stranici, a ne po sistemu da neko stalno bude na vrhu stranice a neko na dnu stranice.
 6. Kategoriju prezentacije klijent bira sam i može odabrati jednu ili više kategorija koja je srodna njegovoj delatnosti. Takođe kategorija se može promeniti koliko god puta klijent poželi.
 7. Ukoliko klijent zahteva da ne želi više prezentaciju na sajtu, na njegovoj zahtev prezentacija može biti uklonjena.
 8. Ukoliko se na zahtev klijenta ukloni przentacija novac se nevraća.
 9. Ugovor o izradi prezentacije se pravi na rok od minimum godinu dana.
 10. U roku trajanja saradnje navedenom u ugovoru klijent ima pravo na neograničen broj izmena podataka na prezentaciji. Klijent je u obavezi da dostavi materijal potreban za izmenu lično ili putem e-maila, dok se portal www.NaCukarici.rs  obavezuje da izvrši promene u roku od dva radna dana od dostave materijala.
 11. U kategoriji "prijatelji sajta" su preduzeća i ustanove koja su na neki od nama poznatih načina doprinela razvoju samog projekta i mogu biti i Van teritorije opštine Čukarica