Ideja i osnivanje sajta www.NaCukarici.rs

Ideja o osnivanju projekta " PRONAĐITE NA ČUKARICI" je nastala kada smo edukujći se o našoj matičnoj opštini pročitali podatak da na Čukarici živi oko 195.000 stanovnika. Ova informacija nas je fascinirala, jer od gradova u našoj zemlji jedino Novi Sad, Niš i Kragujevac imaju više stanovnika nego opština Čukarica. Postavili smo pitanje: Zar ne bi bilo lepo i zar nismo pre svega zaslužili da olakšamo sami sebi život i poslovanje na našoj opštini t.j na Čukarici? O raznim statističkim, geografskim i istorijskim podacima, postoji mnogo različitih izvora, pre svega na internetu.

Nama je trebalo nešto drugo. Nama je trebao sajt i štampano izdanje gde će postojati informacije vezane za svakodnevne potrebe stanovništva i privrednika na Čukarici u vidu informatora: servisi građana (važne institucije vezane za život i poslovanje na Čukarici) i što više privrednika sa Čukarice na jednom mestu (zanatlije, trgovine, zdravstve i obrazovne ustanove, industrija i druge delatnosti na Čukarici ) kako bi sve što nam treba pronašli na jednom mestu, a ujedno istim tim privrednicima omogućili povećanje obima posla "u kraju" t.j na Čukarici . I takav projekat smo i napravili - 01. septembra 2015. godine zaživeo je projekat "Pronađite na Čukarici". Osnivači projekta "Pronađite na Čukarici" su naša porodična preduzeća SVS studio i OPH Štamparija, koja su od septembra 2018. transformisana u preduzeće PRONAĐITE NA ČUKARICI DOO BEOGRAD.

Ciljevi projekta "Pronađite na Čukarici"

Ciljeve projekta  "Pronađite na Čukarici"  podeliti na dva segmenta:

  • Da svima koji žive ili posluju na teritoriji opštine Čukarica olakšamo život i poslovanje na Čukarici i to tako što će na sajtu www.nacukarici.rs ili u štampanom izdanju pronaći delatnosti, usluge, institucije ili informacije na Čukarici koje ih interesuju bez lutanja i gubljenja dragocenog vremena. Nekada se za to govorilo "iz fotelje" a danas je to putem "responzivog sajta" t.j prilagodljivog sajta bilo kom uređaju koji posedujete (desktop računar, laptop računar, tablet ili mobilni telefon) i našeg štampanog izdanja. Sa napretkom tehnologije otišli smo par koraka unapred: Zašto samo iz fotelje od kuće, kada može iz autobusa, tramvaja, kafića, sa posla, plaže, stanice, iz čekaonice u domu zdravlja, pošti, banci... t.j  sa bilo kog mesta gde postoji internet i bilo kada da pronadjete šta Vam u tom trenutku treba na Čukarici.

  •  Da pravnim licima koja posluju na Čukarici  t.j na teritoriji opštine Čukarica omogućimo da prezentacijom sebe, svoje delatnosti ili svoje usluge (na sajtu www.nacukarici.rs ili u štampanom izdanju) poboljšaju svoje poslovanje na matičnoj opštini, odnosno na Čukarici i time povećaju obim posla na Čukarici, t.j broj klijenata na Čukarici a samim tim i dobit, jer će na taj način će da uštede i vreme i novac za potragom za novim  klijentima. Prezentacijom sebe u  "Pronađite na Čukarici" povećaće svoje poslovanje "u svom kraju" t.j na Čukarici. Klijenti sa Čukarice će pronalaziti baš njih, i neće biti potrebno investiranje u reklamni materijal da bi se došlo do klijenata, a sa poslovanjem "u svom kraju"  će se takodje smanjiti troškovi u vidu uštede vremena i goriva za odlazak kod klijenata koji su na sasvim drugom delu grada.

Zašto je baš za Vas "Pronađite na Čukarici"

  1. Internet je ideja čije je vreme došlo. Sa pojavom i okupiranjem tržišta internetom mnogo se promenio način poslovanja. Iz tog razloga smo i napravili ovaj sajt: NE TRAŽITE KLIJENTA, NEKA KLIJENTI PRONAĐU VAS. Nema više štampanja letaka, kataloga, plaćanja distribucije istih i plasmana na tržištu na kome  ne znate da li su uopšte vaši potencijalni klijenti. Na internetu KLIJENTI TRAŽE BAŠ VAS I BAŠ VAŠU DELATNOST.

  2. NAZIV PROJEKTA - je namerno ovako  izabran kako bi se povećala prevashodno poseta sajta i to ne na bilo koji način već namenski sa potencijalnim KLIJENTIMA KOJIMA JE POTREBNA DELATNOST ILI USLUGA NA ČUKARICI.  Kome god je nešto potrebno na Čukarici kucaće u pretraživaču  TO NEŠTO pa NA ČUKARICI npr. ŠTAMPA NA ČUKARICI. Takođe jasno istaknut naziv štampanog izdanja  sa akcentom da je besplatan primerak jesno upada u oči krajnjem korisniku u moru novina, tabloida i drugih štampanih izdanja.

  3.  Još  jednom naglašavamo VAŽNOST NAZIVA PROJEKTA "PRONAĐITE NA ČUKARICI"  ZBOG CILJNE GRUPE. Postoje mnogi slični portali i oglasnici koji imaju razna zvučna imena (npr. komšija, u kraju, tržni centri i slično) koji deluju primamljivo i na kojima već plaćate reklamu. Daćemo vam odgovor kroz pitanje: DA LI STE VI KOMŠIJA ILI U KRAJU NEKOME KO JE NPR. NA NOVOM BEOGRADU, KARABURMI, BORČI? Hoće li doći klijenti iz tih krajeva baš na ČUKARICU ako imaju vašu delatnost ispred nosa u svojoj okolini?

  4. INFORMACIJE NA SAJTU - Iz razloga POVEĆANJA BROJA POSETIOCA SAJTA SA ČUKARICE na sajtu se nalazi SERVIS GRAĐANA, gde se na jednom mestu nalaze svi važni telefoni državnih institucija na Čukarici. Ni ne razmišljajući u tom trenutku da vas pronađu, potencijalni KLIJENTI ĆE sasvim spontano DOĆI DO VAS I ČUTI ZA VAS i setiti se DA STE IM BAŠ VI POTREBNI, a svratili su na sajt samo da pronađu informaciju.

  5. CENA izrade prezentacije i prostora u štampanom izdanju je sasvim u skladu sa vremenom u kome živimo i prilagođena je  za svačiji džep.

 

Naši proizvodi

Naši prijatelji