BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Zašto je baš za Vas "Pronađite na Čukarici"

  1. Internet je ideja čije je vreme došlo. Sa pojavom i okupiranjem tržišta internetom mnogo se promenio način poslovanja. Iz tog razloga smo i napravili ovaj sajt: NE TRAŽITE KLIJENTA, NEKA KLIJENTI PRONAĐU VAS. Nema više štampanja letaka, kataloga, plaćanja distribucije istih i plasmana na tržištu na kome  ne znate da li su uopšte vaši potencijalni klijenti. Na internetu KLIJENTI TRAŽE BAŠ VAS I BAŠ VAŠU DELATNOST.

  2. NAZIV PROJEKTA - je namerno ovako  izabran kako bi se povećala prevashodno poseta sajta i to ne na bilo koji način već namenski sa potencijalnim KLIJENTIMA KOJIMA JE POTREBNA DELATNOST ILI USLUGA NA ČUKARICI.  Kome god je nešto potrebno na Čukarici kucaće u pretraživaču  TO NEŠTO pa NA ČUKARICI npr. ŠTAMPA NA ČUKARICI. Takođe jasno istaknut naziv štampanog izdanja  sa akcentom da je besplatan primerak jesno upada u oči krajnjem korisniku u moru novina, tabloida i drugih štampanih izdanja.

  3.  Još  jednom naglašavamo VAŽNOST NAZIVA PROJEKTA "PRONAĐITE NA ČUKARICI"  ZBOG CILJNE GRUPE. Postoje mnogi slični portali i oglasnici koji imaju razna zvučna imena (npr. komšija, u kraju, tržni centri i slično) koji deluju primamljivo i na kojima već plaćate reklamu. Daćemo vam odgovor kroz pitanje: DA LI STE VI KOMŠIJA ILI U KRAJU NEKOME KO JE NPR. NA NOVOM BEOGRADU, KARABURMI, BORČI? Hoće li doći klijenti iz tih krajeva baš na ČUKARICU ako imaju vašu delatnost ispred nosa u svojoj okolini?

  4. INFORMACIJE NA SAJTU - Iz razloga POVEĆANJA BROJA POSETIOCA SAJTA SA ČUKARICE na sajtu se nalazi SERVIS GRAĐANA, gde se na jednom mestu nalaze svi važni telefoni državnih institucija na Čukarici. Ni ne razmišljajući u tom trenutku da vas pronađu, potencijalni KLIJENTI ĆE sasvim spontano DOĆI DO VAS I ČUTI ZA VAS i setiti se DA STE IM BAŠ VI POTREBNI, a svratili su na sajt samo da pronađu informaciju.

  5. CENA izrade prezentacije i prostora u štampanom izdanju je sasvim u skladu sa vremenom u kome živimo i prilagođena je  za svačiji džep.