BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

MAGAZIN - ČASOPIS "PRONAĐITE NA ČUKARICI"

Štampano izdanje "Pronađite na Čukarici" su novine ili bolje rečeno časopis t.j magazin koji je osmišljen kao periodično štampano izdanje koji  izlazi na svaka tri meseca, svakog prvog: septembra, decembra, marta i juna i besplatnop je izdanje za sve čitaoce. Ono što ga svrstava u magazin ili časopis a ne novine, je sam koncept izdanja. "Pronađite na Čukarici" nema format klasične novine koja se kupuje na kiosku (novine koje sadrze razne članke iz oblasti ekonomije, politikem sporta itd), već se sastoji  od prezentacija raznih preduzetnika i firmi koje posluju na Čukarici, a sa ciljem da čitaocu omoguće da na jednom mestu pronađe uslugu ili delatnost na Čukarici koja mu je potrebna. Časopis "Pronađite na Čukarici" sadrži  44 kolor strane (sa tendencijom da se broj strana povećava) formata A4 i odštampan je na najkvalitetnijem papiru sa plastificiranim koricama , u tiražu od 2.000 komada. U svakom broju magazina "Pronađite na Čukarici" postoji: nagradno izvlačenje vrednog poklona, popust kuponi za čitaoce, humanitarna strana kao i mnogobrojne novina od broja do broja, o kojima će te biti blagovremeno obavšteni putem ovog sajta. Cenovnik prezentacije Vaše firme ili delatnosti u štampanom izdanju "Pronađite na Čukarici" možete pogledati na stranici CENOVNIK/ŠTAMPANA VERZIJA.

CIP I ISSN

POKLONI ZA ČITAOCE

PRONAĐITE NA ČUKARICI misli na svoje čitaoce. U svakom broju pokloni naših partnera. Da bi ste konkurisali za poklon registrujte se na ovoj stranici putem forme i navedite broj poklona za koji konkurišete. Ukoliko ste srećni dobitnik,  na Vaš navedeni e-mail dobijate poruku sa uputstvima o preuzimanju poklon vaučera, sa kojim možete preuzeti/iskoristiti poklon od naših darodavaca. Sačuvajte obavezno aktuelni broj magazina jer je neophodno da ga pokažete prilikom preuzimanja vaučera. Poklon vaučer obavezno pokazati i predati poklonodavcu prilikom preuzimanja poklona. S obzirom da je iz broja u broj sve veći broj poklona u pitanju, najbrže prijavljeni čitaoci dobijaju poklon dok se ne popuni kvota za određeni poklon. Samo srećni dobitnici se obaveštavaju putem e-maila koji su naveli o osvojenom poklonu u roku od 24h od momenta prijave. Svaki učesnik može konkurisati samo jedanput i samo za jedan poklon po izboru u aktuelnom izdanju magazina! Zadržavamo pravo da prilikom uručenja  vaučera tražimo lični dokument (lična karta, pasoš) tj. broj lične karte na uvid ukoliko se posumnja da se klijent registruje više od jednog puta ili za više različitih poklona. Pravo klijenta je da ne mora da dostavi  lični dokument na uvid, ali tim gubi pravo da konkuriše za poklon. U slučaju maloletnih lica validan je lični dokument roditelja. Ukoliko se utvrdi da je čitalac prekršio pravila - da konkurise istovremeno za više nagrada, da konkuriše za poklon pre izlaska štampanog izdanja (na osnovu elektronskog izdanja koje izlazi ranije), da nema kod sebe aktuelni broj prilikom preuzimanja vaučera, gubi pravo da konkuriše za bilo koji poklon u aktuelnom izdanju. . Lokaciju i kontakt pogledajte na stranici KONTAKT

Osvojite poklon

Poštovani, popunite sva polja i pošaljite poruku.Unesite samo jedan broj poklona za koji konkurišete.
E-mail:
Ime i prezime:
Telefon:
Broj poklona:
Nakon slanja registracione prijave, ukoliko ste dobili poklon, u roku od 24h će te dobiti odgovor na e-mail koji ste naveli.

Lokacije podele

Na ovim lokacijama možete dobiti besplatan primerak  magazina

Žarkovo

 • Pronađite na Čukarici, Trgovačka 16A, T.C. Mondo, Žarkovo
 • Dekor Centar Plus, Vodovodska 10, Žarkovo
 • Fashion Bar, Trgovačka 16A, T.C. Mondo, Žarkovo
 • Menjačnica Joksa +, Vodovodska 81, Žarkovo
 • Zimi tours, Ilije Đuričića 11, Žarkovo

Bele Vode

 • Žuta Trafika, Ugao Crveno Barjače-Belo Vrelo, Bele Vode

Banovo Brdo

 • GO Čukarica, Šumadijski Trg 2, Banovo Brdo
 • Profi Klik, Požeška 138a,  Banovo Brdo
 • Restoran Maximilian, Beogradskog Bataljona4, Banovo Brdo
 • Maki Market, Petra Martinovića 27, Banovo Brdo
 • Fit Curves, Bore Markovića 13-15, Banovo Brdo

Čukarička Padina

 • LMS Dental studio, Radnička 63, Čukarička padina

Železnik

 • Cafe Singidunum, Lole Ribara 149, Železnik

Najnovije vesti

SASTANAK PRIVREDNIKA IZ MAGAZINA "PRONAĐITE NA ČUKARICI" SA PREDSEDNIKOM GO ČUKARICA SRĐANOM KOLARIĆEM

Opširnije...

PRVI SASTANAK PRIVREDNIKA IZ MAGAZINA "PRONAĐITE NA ČUKARICI" SA PREDSTAVNICIMA GO ČUKARICA

Opširnije...

ZVANIČNA KANCELARIJA PRONAĐITE NA ČUKARICI

Opširnije...

PROSLAVA PRVOG ROĐENDANA

Opširnije...