BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

ČASOPIS "PRONAĐITE NA ČUKARICI"

Časopis t.j magazin "Pronađite na Čukarici" je periodično izdanje koje se štampa dvomesečno  (sredinom februara, aprila, juna, avgust, oktobra i decembra) koje se BESPLATNO DISTRIBUIRA ČITAOCIMA na više lokacija na Čukarici (među kojima je i GO Čukarica i info pult Turističke organizacije Čukarica, a možete ga pronaći i kod svakog  privrednika koji se reklamira u časopisu). Od prvog dana je prepoznatljiv po tome što je kako smo već rekli besplatan za čitaoce ali i vrhunskog kvaliteta sa povoljnim cenama za reklamiranje privrednika, uz veliki broj popusta, gratisa i poklona i čitaocima i privrednicima koji se reklamiraju. Časopis je A4 formata sa svim kolornim stranama i odštampan je na najkvalitetnijem papiru sa plastificiranim koricama. Ono što ga svrstava u časopis ili magazin, a ne u novine, je sam koncept izdanja.  Časopis "Pronađite na Čukarici" nema formu klasične novine koja sadrži članke iz oblasti  politike, sveta  estrade, crne hronike... već se sastoji uglavnom od prezentacije PRIVREDNIKA koji posluju NA ČUKARICI. Pored privrednika, u svakom broju časopisa možete pronaći i neke od rubrika kao što su: KULTURA, SPORT, OBRAZOVANJE, LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, AUTOMOBILIZAM, ZNANJE I NAUKA, ZDRAVLJE, TREĆE DOBA, SPORT, MLADI, HUMANOST, DRUŠTVENE MREŽE... U svakom  broju časopisa u saradnji  sa GO ČUKARICA izveštavamo čitaoce o radovima, dešavanjima, akcijama i drugim servisnim informacijama na teritoriji GO ČUKARICA između dva broja. Putem INTERVJUA našim čitaocima predstavljamo USPEŠNE LIČNOSTI SA ČUKARICE. Obavezna strana časopisa su i POPUST KUPONI koji čitaocima obezbeđuju mnogobrojne popuste na usluge ili proizvode. Časopis "Pronađite na Čukarici"  pruža mogućnost reklamiranja i privrednicima koji nisu sa Čukarice a koji žele  da budu viđeni na Čukarici u cilju poboljšanja svog poslovanja.

Naši ciljevi su da čitaocima omogućimo da besplatno na jednom mestu pronađu što više usluga ili delatnosti na Čukarici koje su im je potrebne u svakodnevnom životu (uz edukciju i informisanje i kroz ostale članke u časopisu) i da istovremeno privrednicima sa Čukarice omogućimo da prezentacijom usluge ili proizvoda poboljšaju poslovanje "u svom kraju"  t.j.  na Čukarici.

Organizovali smo promocije, korporativne proslave, uz konstano reklamiranje na radio stanicama  i u drugim medijima, kao i na društvenim mrežama kako bi ostvarili  našu misiju DA POSTANEMO BREND ZAJEDNO SA NAŠIM KLIJENTIMA.

Do ove stranice, t.j. stranice "ČASOPIS" na portalu www.NaCukarici.rs možete doći i direktno putem internet adrese www.NaCukarici.info . Prosečna godišnja  posećenost stranice novina putem adrese www.NaCukarici.info je preko 15.500 unikatnih  poseta, a putem samog portala www.NaCukarici.rs pa kroz "MENI" sajta do stranice "ČASOPIS" dopre u proseku više od 160.000 unikatnih posetilaca godišnje.

SVI KLIJENTI  KOJI IDU U NAŠ ČASOPIS, DOBIJAJU DO IZLASKA SLEDEĆEG BROJA BESPLATNU REKLAMU NA PORTALU U VIDU REKLAME KOJA IZGLEDA KAO PRIPREMA U NOVINAMA, KAO I JEDNO OBJAVLJIVANJE NA NAŠIM INSTAGRAM I FACEBOOK PROFILIMA.

Podela časopisa

Žarkovo

Menjačnica Cikota, Trgovačka 30B
Menjačnica Joksa 2, Vodovodska 4
Menjačnica Joksa +, Vodovodska 81

Cerak - Filmski grad

The Best Mobile, Ratka Mitrovića 134

Bele vode

Žuta Trafika, Ugao Crveno Barjače-Belo Vrelo
Crvena Trafika, Belo Vrelo (kod Parka)

Banovo brdo

GO Čukarica, Šumadijski Trg 2
Turistički info centar Čukarica,  Požeška (kod parka)

Železnik

Darlex Tehnički pregled, Železnik