ČASOPIS "PRONAĐITE NA ČUKARICI"

Štampano izdanje "Pronađite na Čukarici" je časopis t.j magazin  je periodično štampano izdanje koje  izlazi sredinom svakog meseca i BESPLATNO JE IZDANJE ZA SVE ČITAOCE, a distribuira se na utvrđenih lokacija širom Čukarice (među kojima je i sama GO Čukarica). Ono što ga svrstava u magazin ili časopis,  a ne u novine, je sam koncept izdanja. "Pronađite na Čukarici" nema format klasične novine koja se kupuje na kiosku (novine koje sadrže razne članke iz oblasti ekonomije, politike itd), već se sastoji  uglavnom od reklama  raznih privrednika koji posluju na Čukarici, a sa ciljem da čitaocu omoguće da na jednom mestu pronađe uslugu ili delatnost na Čukarici koja mu je potrebna.

Od prvog dana rešili smo da od časopis bude prepoznatljiv po glamuru i kvalitetu, o kome će se stalno pričati, a koji će klijente koji se reklamiraju koštati jeftinije od najnekvalitetnijih oglasnika koje im razni komercijalisti nude svaki dan. Organizovali smo promocije, konstano se reklamirajuči na radio stanicama  i u drugim medijima, na društvenim mrežama, a sve u interesu da ostvarimo naš cilj i postanemo brend zajedno sa našim klijentima.

Časopis "Pronađite na Čukarici" izlazi na 60 kolor strana  u formatu A4 i odštampan je na najkvalitetnijem papiru sa plastificiranim koricama , u tiražu od 2.000 komada. Svaki broj časopisa "Pronađite na Čukarici" pored reklama privrednika sadži: tekstualni deo o događajima na Čukarici između dva broja, intervju sa uspešnima i poznatima sa opštine, zanimljivosti iz istorije Čukarice,  nagradno izvlačenje vrednih poklona za čitaoce, popust kupone za čitaoce, preporuke od nas samih za razne firme čiji smo kvalitet i uslugu lično proverili i humanu stranu. Takođe sadrži i odeljak PRIJATELJI IZDANJA gde se reklamiraju klijenti koji nisu sa Čukarice a želja im je da budu viđeni na Čukarici.

Putem našeg   sajta sa bilo kog mesta i u svako doba posetioci sajta  mogu "prelistati"  aktuelno izdanje časopisa. Prosečna godišnja poseta same stranice novina je  15.628 unikatnih organik poseta godišnje.

SVI KLIJENTI  KOJI IDU U NAŠ ČASOPIS, DOBIJAJU DO IZLASKA SLEDEĆEG BROJA BESPLATNU REKLAMU NA PORTALU U VIDU REKLAME KOJA IZGLEDA KAO PRIPREMA U NOVINAMA, KAO I JEDNO OBJAVLJIVANJE NA FACEBOOK PROFILU U OKVIRU "DNEVNA DOZA PRONAĐITE NA ČUKARICI".

Lokacije podele

Žarkovo

Dekor Centar Plus, Vodovodska 10
Menjačnica Joksa 2, Vodovodska 4
Menjačnica Joksa +, Vodovodska 81
Zimi Tours, Ilije Đuričića 11
Trafika In Kiosk, Ilije Đuričića

Bele Vode

Žuta Trafika, Ugao Crveno Barjače-Belo Vrelo
Crvena Trafika, Belo Vrelo (kod Parka)

Banovo Brdo

GO Čukarica, Šumadijski Trg 2
Slatkica, Požeška 108a
Restoran Maximilian, Beogradskog bataljona 4
Maki Market, Petra Martinovića 27

Filmski grad

Smartphone store, Kneza Všeslava 124 lok 5

Čukarička Padina

LMS Dental studio, Radnička 63

Železnik

Darlex Tehnički pregled, Pored  Amana
SC  Servis, T.C. Lola, Lole Ribara 160