BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

ČASOPIS "PRONAĐITE NA ČUKARICI"

Štampano izdanje "Pronađite na Čukarici" je časopis t.j magazin koji je osmišljen kao periodično štampano izdanje koji  izlazi na svaka dva meseca, odnosno svakog 15. :  oktobra, decembra, februara , aprila,  juna  i avgusta (prvobitna varijanta je bila na tri meseca ali zbog velikog interesovanja klijenata i čitalaca, počeli smo da izlazimo na dva meseca) i BESPLATNO JE IZDANJE ZA SVE ČITAOCE, a distribuira se na 12 stalnih utvrđenih lokacija širom Čukarice (među kojima je i sama GO Čukarica). Ono što ga svrstava u magazin ili časopis,  a ne u novine, je sam koncept izdanja. "Pronađite na Čukarici" nema format klasične novine koja se kupuje na kiosku (novine koje sadrže razne članke iz oblasti ekonomije, politike itd), već se sastoji  uglavnom od reklama  raznih privrednika koji posluju na Čukarici, a sa ciljem da čitaocu omoguće da na jednom mestu pronađe uslugu ili delatnost na Čukarici koja mu je potrebna.

Od prvog dana rešili smo da od časopisa pravimo brend, koji će biti prepoznatljiv po glamuru i kvalitetu, o kome će se stalno pričati, a koji će klijente koji žele da se reklamiraju koštati jeftinije od najnekvalitetnijih oglasnika koje im razni komercijalisti nude svaki dan. Organizovali smo promocije, konstano se reklamirajuči na radio stanicama (Bum Bum Radio, Top FM) i u drugim medijima (Časopis MOTO KLUB), na društvenim mrežama (FB profil Džentlmen), a sve u interesu da ostvarimo naš cilj i postanemo brend zajedno sa našim klijentima.

Časopis "Pronađite na Čukarici" je u prvom izdanju  imao 44 kolor strane, a sada nakon dve godine izlazi na 60 strana (sa tendencijom da se broj strana povećava). Format časopisa je A4 i odštampan je na najkvalitetnijem papiru sa plastificiranim koricama , u tiražu od 2.000 komada sa svim isključivo kolor stranama. Svaki broj magazina "Pronađite na Čukarici" pored reklama privrednika sadži: tekstualni deo o događajima na Čukarici između dva broja, intervju sa uspešnima i poznatima sa opštine, zanimljivosti iz istorije Čukarice,  nagradno izvlačenje vrednih poklona za čitaoce (podelili smo  ya dve godine preko 400 vrednih poklona našim čitaocima), popust kupone za čitaoce, preporuke od nas samih za razne firme čiji smo kvalitet i uslugu lično proverili, humanu stranu  i odeljak PRIJATELJI IZDANJA gde se reklamiraju klijenti koji nisu sa Čukarice a želja im je da budu viđeni na Čukarici. Takođe je jasno istaknut naziv štampanog izdanja  sa akcentom da je besplatan primerak koji upada u oči krajnjem korisniku u moru novina, tabloida i drugih štampanih izdanja.

Putem našeg   sajta sa bilo kog mesta i u svako doba posetioci sajta  mogu "prelistati"  kako aktuelno izdanje tako i sva izdanja od prvog broja (www.NaCukarici.info). Prosečna godišnja poseta same stranice novina je  15.628 unikatnih organik poseta godišnje.

SVI KLIJENTI  KOJI IDU U NAŠ ČASOPIS, DOBIJAJU DO IZLASKA SLEDEĆEG BROJA BESPLATNU REKLAMU NA PORTALU U VIDU REKLAME KOJA IZGLEDA KAO PRIPREMA U NOVINAMA, KAO I JEDNO OBJAVLJIVANJE NA FACEBOOK PROFILU DŽENTLMEN (KOGA TRENUTNO PRATI 408.843 ORGANIK PRATILACA) U OKVIRU "DNEVNA DOZA PRONAĐITE NA ČUKARICI NA DŽENTLMENU" u  saradnji sa našim partnerima  CITY MARKETING SERVICE.

Ovakav koncept projekta naišao je i na podršku u G.O. Čukarica t.j od strane čelnika opštine, koji su u projekzu prepoznali ideju čije je vreme došlo: Samo sa jakim privatnim poslovanjem i sa zadovoljnim korisnicima usluga t.j stanovništvom, dobijamo i na jačini i poziciji G.O. Čukarica u svim sferama. 30.septembra 2017. u 14h u prostorijama GO Čukarica  održan prvi sastanak privrednika iz magazina "Pronađite na Čukarici" sa predstavnicima opštine. Na prvom sastanku u prijateljskoj i poslovnoj atmosferi privrednici su se ukratko predstavljali kako bi približili svima prisutnima svoju delatnost a i probleme koji sprečavaju još bolji i brži razvoj i napredak  i koja su za to moguća zakonska rešenja a ostvarljiva uz podršku GO Čukarica i predsednika opštine. Cilj ovakve saradnje je da uzajamnom podrškom između sebe ojačamo jedni druge, pomognemo jedni drugima u rešavanju problema i sve to uz podršku GO Čukarica i predsednika opštine.

CIP I ISSN

Lokacije podele

Na ovim lokacijama možete dobiti besplatan primerak  magazina

Žarkovo

 • Pronađite na Čukarici, Trgovačka 16A, T.C. Mondo, Žarkovo
 • Dekor Centar Plus, Vodovodska 10, Žarkovo
 • Fashion Bar, Trgovačka 16A, T.C. Mondo, Žarkovo
 • Menjačnica Joksa +, Vodovodska 81, Žarkovo
 • Zimi tours, Ilije Đuričića 11, Žarkovo

Bele Vode

 • Žuta Trafika, Ugao Crveno Barjače-Belo Vrelo, Bele Vode

Banovo Brdo

 • GO Čukarica, Šumadijski Trg 2, Banovo Brdo
 • Profi Klik, Požeška 138a,  Banovo Brdo
 • Restoran Maximilian, Beogradskog Bataljona4, Banovo Brdo
 • Maki Market, Petra Martinovića 27, Banovo Brdo

Čukarička Padina

 • LMS Dental studio, Radnička 63, Čukarička padina

Železnik

 • Cafe Singidunum, Lole Ribara 149, Železnik